SEO

Als u een website heeft, heeft er vast tijd in gestoken om deze netjes te maken en er juiste tekst op te plaatsen. Het zou dan ook jammer zijn als er geen bezoekers zijn om dit te bekijken. Door middel van SEO maakt u uw website vindbaar in zoekmachines op het internet, waardoor er bezoekers op de website komen. SEO wordt toegepast door de website gemakkelijk doorzoekbaar te maken en gebruik te maken van de juiste keywords.

Waarom SEO

SEO zorgt voor bezoekers op uw website, deze zijn vervolgens potentiële kopers voor uw producten of diensten. Het grote voordeel van SEO is dat het unieke bezoekers op uw website brengt. Het biedt mensen die nog nooit van uw bedrijf of website gehoord hebben op uw website, het is daarom een belangrijke aanloop voor nieuwe klanten, die mogelijk omgezet worden naar terugkerende klanten.

Snel bovenaan met SEO

SEO heeft zijn werk gedaan als u bovenaan, of tenminste hoog, staat wanneer er gezocht wordt op een zoekwoord dat op uw pagina, bedrijf of dienst slaat. Maar hoe veel moeite het kost om bovenaan te komen verschilt per term, bij hogere concurrentie komt u minder snel bovenaan en is er meer inspanning nodig. Met hulp van SEO tools als ubersuggest via SEO Marktplaats & SEranking van Promootjesite.nl kunnen wij u inzicht geven in de kansen en mogelijkheden die zoekvolume via zoekmachines kunnen geven. Snel bovenaan komen is mogelijk met veel inspanning voor SEO of doormiddel van Adwords, dit zijn betaalde advertenties die geplaatst worden in de zoekmachine.

SEO is een werkwijze

Het optimaliseren van uw website is een taak, maar goed blijven scoren vereist onderhoud. Concurrentie wil immers proberen op uw plaats komen te staan. Het is daarom een onderwerp dat in de werkwijze van het bedrijf dient te worden doorgevoerd. Regelmatig nieuwe pagina's toevoegen, aandacht genereren en adverteren zorgt ervoor dat uw pagina actueel en up to date blijft. Als u stil zit, zal uw website geleidelijk weer zakken en verdwijnen.

Contact